Onze partners

Onze organisatie heeft het privilege van te kunnen rekenen op heel wat fantastische partners.
Zij ondersteunen onze werking, zowel financieel als met hun onmisbare expertise.

FAC

Fighters Against Cancer

Fighters Against Cancer werd zes jaar geleden opgericht door sterke man Bert Vanmechelen, advocaat en voorzitter van Thai-Box en MMA-club “Death Row”.
FAC is een team van strijders van binnen en buiten de landsgrenzen. FAC heeft een loyale fanbase die een lange termijnverbintenis is aangegaan om te vechten tegen de impact van deze rotziekte. Fighters Against Cancer wil bewijzen dat fighters, ondanks de ruwe bolster, het hart op de juiste plaats hebben.

STK

Levensloop - Stichting tegen Kanker

Levensloop is de solidariteitsbeweging van Stichting tegen Kanker die: een stad of gemeente samenbrengt tegen kanker; Vechters – mensen met of na kanker – viert en in de bloemetjes zet; geld inzamelt via fondsenwervingsactiviteiten en/of een evenement. Vrijwilligers over heel het land zetten het hele jaar door verschillende acties op touw, van kleine activiteiten (workshops, lezingen, wandelingen,…) tot een groot evenement van 24u, waaraan je individueel of als team aan kan deelnemen. Met dit geld financiert Stichting tegen Kanker wetenschappelijk kankeronderzoek en projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten via Levensloop Grants.

any-boyd

Any-Body

Kiezen voor de juiste zelfzorg in combinatie met meer beweging kan een enorme impact hebben op je mentale welzijn. Het is daarbij wel belangrijk dat je bewust kiest voor wat je wil bereiken en dat je je engageert tot de nodige inzet. Bij Any Body zullen we je alle middelen aanreiken om op een fijne, gemotiveerde manier consequent stappen vooruit te zetten richting jouw doel. En het goede nieuws is dat het resultaat hiervan zich veel verder zal laten voelen dan louter op sportief vlak.