Welkom in onze KrachtHub

Welkom bij Vilomah’s KrachtHub, een oase van steun en samenhorigheid. Onze wellnesshub, gevestigd in het mooie Kerkom-bij-Sint-Truiden, is een plaats waar kracht en compassie samenkomen.

In onze KrachtHub draait alles om het delen van ervaringen, het bieden van zorg en het vinden van steun bij gelijkgestemden. Ons wellnesshuis creëert daarom een warme en gastvrije omgeving waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en versterken.

Door het organiseren van diverse activiteiten, van meditatiesessies tot lezingen en groepsbijeenkomsten, stimuleren we kracht en veerkracht. Samen realiseren we hier onze droom: een zelfvoorzienende KrachtHub die in staat is om zoveel mogelijk mensen te helpen.

Ontdek de Ideale Ruimte voor Betekenisvolle Ontmoetingen bij KrachtHub.

Bij KrachtHub begrijpen we dat de juiste omgeving cruciaal is voor waardevolle ontmoetingen en zinvolle gesprekken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om voor een zeer voordelige prijs onze sfeervolle ruimtes te huren per periode van 4 uur. Voor slechts €25 kan je 4 uur gebruikmaken van onze ruimte, of kies voor een volledige dag voor €50. Of je nu een individu bent op zoek naar een rustige ruimte voor reflectie, of een lotgenotengroep, vriendenkring of zinvolle organisatie die behoefte heeft aan een intieme setting voor vergaderingen, coaching of workshops, wij hebben de perfecte ruimte voor jou.

Waarom iets huren bij onze KrachtHub?
Door ons gesprekslokaal te huren, draag je direct bij aan de werking van Vilomah vzw. De opbrengst van jouw huur gaat namelijk integraal naar ons zorgprogramma voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Jouw keuze om onze ruimte te gebruiken maakt een verschil in de levens van zij die kracht en steun kunnen gebruiken voor de uitdaging op hun pad.

Reserveer Nu en Maak een Impact.
Gebruik de kalender hieronder om de datum en tijd van jouw ontmoeting te reserveren. Ontdek hoe ons wellnesshuis de juiste setting kan bieden voor jouw ontmoetingen, vergaderingen, coaching of workshops, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een waardevolle zaak.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verzend